Om oss

A/S Butikkutvikling ble etablert i 1991 av Lars Helgeland for å drive med opplæring og rådgivning innenfor varehandelen i Rogaland. Etter etableringen har oppdragene blitt utvidet til å gjelde hele landet samt flere oppdrag i Sverige og Danmark.

I dag er selskapet lokalisert i moderne lokaler i Forum Jæren på Bryne. Vi er 4 personer i vårt felleskap med 3 kjøpmannspartnere og 1 markedssekretær.

Butikkutvikling har bygget opp sin erfaring og kunnskap fra en rekke bransjer innen butikk og varehandel der målet er å være varehandelens foretrukne treningspartner.

Mye av vår historie er fra Norges Varehandels Høyskole som ble oppfølgeren til Kjøpmannsinstituttet der godt kremmerskap ble dyrket. Senere ble dette med i Handelshøyskolen BI og bedriftsinterne program for varehandel.

Etter 1. januar 2012 har vi vært alene som Butikkutvikling der målet har vært å være praktisk, konkret og rett på sak.

Butikkutvikling legger vekt på resultatmåling av de prosjekter som gjennomføres, ved å måle utvikling av salg/lønnsomhet i forbedringsprosesser.

For å oppnå konkrete resultater er vi avhengig av langsiktig jobbing og partnerrelasjon med våre kunder. Med de fleste av våre kunder har vi hatt et samarbeid i over 10 år.